Nancy & Nick | Buro A
Bel ons op 056 530 510 of mail naar info@buroa.be

'Bergen werk werden verzet om onze zakelijke lening zo vlug mogelijk rond te krijgen.'

Toen Nancy Debusschere (43) en Nick Forrez (50) begin 2017 te horen kregen dat het populaire praat- en eetcafé 't Vossenhol in Menen over te nemen was, polsten ze meteen naar de voorwaarden, omdat er ergens in hen toch wel een ambitie sluimerde om iets in de horeca te gaan doen, en met een goedlopend en bekend etablissement als 't Vossenhol zouden ze die ambitie waar kunnen maken. Maar alles leek op een dood spoor uit te lopen en Nancy en Nick lieten hun wens dan ook varen. 

 

Halsoverkop teruggekeerd van vakantie

In maart 2018 waren Nancy en Nick op vakantie in Portugal en liepen ze er geheel toevallig Menenaars tegen het lijf. Die wisten hun te vertellen dat 't Vossenhol plotseling toch weer te koop stond. 'We konden niet vlug genoeg terug thuis zijn', herinnert Nancy zich half lachend. 'Dit keer leek het de uitbaters wel menens, en binnen twee dagen zaten we aan tafel met Pieter van Buro A, AXA Bankagentschap in Menen om een mogelijke zakelijke lening te bespreken. Mijn partner Nick was er al particuliere klant, voor mij was het contact volledig nieuw. Maar ik voelde meteen aan dat ze er op dit kantoor werk van wilden maken. En dat hebben ze gedaan: bergen werk zelfs hebben ze verzet om ons dossier zo vlug mogelijk rond te krijgen. Ik kan hen daar tot op vandaag niet genoeg voor bedanken.'

Samen de juiste inschatting maken

Vlug betekent echter niet dat alles zonder enige overweging verloopt. 'Pieter bakende duidelijk af wat wel en niet kon, wat binnen de mogelijkheden lag, wat de grenzen waren en wat de do's en don'ts zijn bij zo'n overname. Voordeel daarbij was dat hij de zaak ook vrij goed kende en goed kon inschatten wat wij als nieuwe overnemers aan onze nieuwe activiteit zouden hebben. Al kun je nooit echt in een glazen bol kijken, natuurlijk', weet Nancy verder nog.

Op naar de volgende droom: een tea-room?

Nick en Nancy zetten ook daadwerkelijk de grote stap, en zo doet Nancy vandaag wat ze altijd al had willen doen: mensen onthalen in wat ze zelf een gezellig knabbel-en-babbelcafé noemt. Met een kleine kaart met snacks, een eigen versie van de befaamde spaghetti van 't Vossenhol – een dertig jaar oud recept – tapaatjes en kleine suggesties. 'Een volgende droom is om hier eventueel ook een tearoomactiviteit uit te bouwen, verklapt ze ten slotte nog.  En waarom ook niet? De eerste droom is waargemaakt, met de medewerking van Buro A AXA Bankagentschap in Menen op naar de volgende.

 

Een professionele ambitie waarmaken? Op zoek naar een zakelijke lening?

We gaan niet over één nacht ijs, maar werken wel zo vlug mogelijk en met kennis van zaken. 
Neem contact op met AXA Bankagentschap Buro A bvba in Menen voor bankzaken via pieter.arnaert.14038@axa-bank.be / voor verzekeringen via pieter@buroa.be of bel ons op +32 56 510 530.