Els & Vincent | Buro A
Bel ons op 056 530 510 of mail naar info@buroa.be

Els B. (53) en Vincent M. (56) hebben een beleggingsportefeuille bij AXA Bankagentschap Buro A te Menen. En daar voelen ze zich goed bij. 'Het is eigenlijk een familiale link die me eens naar het kantoor heeft geleid, maar dat wilde niet noodzakelijkerwijs zeggen dat ik een deel van mijn centen aan hen zou toevertrouwen. Ik sta echt wel op een persoonlijke behandeling. Daar had ik bij andere grootbanken weleens minder goede ervaringen mee gehad', vertelt Vincent.

Persoonlijke aanpak in alle vertrouwen

'Een gesprek over beleggingen, dat is voor mij toch echt een vertrouwelijk gegeven. Dat is iets wat je onder mensen bespreekt. Bij de meeste grootbanken wordt alles steeds digitaler en onpersoonlijker, en dat is niets voor mij. En nee, ik ga echt niet betalen voor dat advies. Op den duur gaan de grootbanken zelfs beknibbelen op een gratis kalender – dat gaat me toch allemaal iets te ver', verduidelijkt Vincent.

Klankbord voor beleggingsstrategie

'Bij AXA Bankagentschap Buro A vond ik wel een klankbord om mijn beleggingsstrategie af te toetsen. In de mate van het mogelijke probeer ik zelf op de hoogte te blijven van de mogelijkheden maar ik ben ook geen beursgigant of specialist ter zake. Dan is het aangenaam om even je ideeën af te toetsen met iemand die dat allemaal van dichtbij volgt. In Pieter vond ik zo'n persoon. Bovendien vind ik het noodzakelijk om jaarlijks samen eens de aanpak te evalueren en eventueel bij te sturen. Wat werkte, wat werkte niet? Waar liggen er mogelijkheden in de toekomst? Kunnen we iets van de hand doen en liggen er betere opportuniteiten voor het rapen? Ik sta erop om jaarlijks eens met mijn kantoorhouder van gedachten te wisselen, en dat gebeurt bij AXA Bankagentschap Buro A in Menen altijd met hun volle aandacht', uit Vincent verder zijn tevredenheid.  

Een kantoor om met een gerust hart aan te raden

'Op mijn leeftijd zal ik niet meer aan een woonkrediet beginnen, maar ik kan me perfect inbeelden dat een jong koppel dat wel op zoek is naar een lening, zich erg op zijn gemak voelt in een kantoor als dat van AXA Bankagentschap Buro A in Menen', tipt Vincent ten slotte nog. 'En mijn eigen dochter heb ik bijvoorbeeld het kantoor in hun hoedanigheid van onafhankelijk verzekeringsmakelaar aangeraden voor haar verzekeringen. Met een zeer gerust vaderhart', besluit hij met een brede glimlach.  

Beleggingsstrategie onder de loep nemen?  
Heb je al een beleggingsportefeuille, of wil je er een opbouwen? Wil je die op een discrete en serene manier even tegen het licht van de laatste ontwikkelingen houden? Neem contact op met AXA Bankagentschap Buro A te Menen via buroa@axa-bank.be of bel ons op +32 56 510 530.