Vermogensbeheer

Ook uw vermogen verdient een architect.
U beschikt over een aardig kapitaal dat u wilt gebruiken om uw toekomstplannen te realiseren. Maar om uiteenlopende redenen baart het beheer ervan u zorgen.
Misschien vraagt u zich gewoonweg af hoe u uw geld het best kunt beleggen.
Of misschien hebt u complexere vragen, zoals: "Hoe kan ik mijn erfenis op een fiscaal vriendelijke manier regelen?".
In dit geval, kan AXA Private Management u de steun bieden van een van zijn medewerkers, die u zal informeren over de verschillende opties in dit verband.

Wat stellen wij u voor?
AXA heeft op financieel gebied een indrukwekkende ervaring opgebouwd.
Met meer dan 800 miljard euro in beheer is de Groep een van de grootste vermogensbeheerders ter wereld. Ook u kunt nu van onze unieke knowhow profiteren: via AXA Private Management. Zo laat u uw portefeuille op een heel specifieke manier beheren op basis van de beste fondsen die de markt biedt. Deze bijzondere aanpak sluit perfect aan bij onze voornaamste doelstelling: uw financiële bescherming.

Wat houdt dit concreet in?

  • Startkapitaal: vanaf € 300 000.
  • Volgens het principe van 'open architectuur' hebt u toegang tot alle soorten beleggingen die beschikbaar zijn op de financiële markten, dus niet alleen huisfondsen van AXA.
  • U hebt toegang tot de beste fondsen ter wereld.
  • U belegt uiterst gediversifieerd rekening houdend met uw risicoprofiel en uw beleggingshorizon. U hebt de keuze uit acht profielen, die elk overeenstemmen met een welbepaalde behoefte en die vaak beter presteren dan het marktgemiddelde.
  • Uw geld wordt actief beheerd wat inhoudt dat uw beleggingen voortdurend worden afgestemd op uw beleggersprofiel enerzijds, op de evolutie van de fondsen en markten anderzijds.
  • Als klant van AXA Private Management wordt u een persoonlijk adviseur toegewezen.

Klik hier voor meer info.

Pieter en ik, het klikt als het om mijn beleggingen gaat!
Klik hier voor de juridische en privacyverklaring. © HET Reclamebureau