Kredieten

Voor het verwezenlijken van al uw dromen kunt u beroep doen op tal van kredietformules aangepast in functie van de doeleinden.

U wil een gepersonaliseerd voorstel?

Hypothecair woonkrediet
Om onroerend goed aan te kopen, te bouwen of te verbouwen.

Autofinanciering
Om de betaling van uw nieuwe auto te spreiden over meerdere jaren.

Persoonlijke lening
Dit krediet wordt gebruikt om allerlei doeleinden te financieren (vb. vakantie, huwelijk van kinderen, centralisatie van schulden, …).

Verbouwingskrediet
Om uw woning te renoveren / verbouwen of om een onroerend goed / bouwgrond aan te kopen. Deze formule wordt hoofdzakelijk gebruikt voor kleinere bedragen en korte looptijden tot 120 maand.

Kasfaciliteit op rekening
Dit krediet wordt gebruikt om onvoorziene uitgaven te bekostigen. Deze formule biedt u de mogelijkheid om tijdelijk negatief te gaan op uw rekening. Deze kredietvorm is enkel geschikt om tijdelijke liquiditeitsproblemen op te lossen.

Voorafbetaling belastingen (Bizness Fisc.)
Dit is de ideale formule om uw belastingsuitgaven te financieren. U betaalt maandelijks de voorziene voorafbetaling aan de bank en wij storten de volledige som voor 10/4 van het inkomstenjaar door aan de fiscus. Zo geniet u van de hoogste bonificatie, de laagste rentevoet en vermijdt u de belastingsvermeerdering die u wordt aangerekend als u vergeet voldoende vooraf te betalen.

Klik hier voor meer info.

Pieter en ik, het klikt als het om mijn leningen gaat!
Klik hier voor de juridische en privacyverklaring. © HET Reclamebureau